Maak kans op fantastische Whadda prijzen!

Ook dit jaar neemt Whadda deel aan de #dagvandewetenschap! Deze editie kan je aan de slag gaan met maar liefst twee workshops in samenwerking met creator Mauro Druwel!

Tijdens de eerste workshop leert Mauro jou hoe je een toffe elektronische gadget kan solderen. Naast solderen leert Mauro jou in een tweede workshop ook hoe je enkele simpele LED effecten kan programmeren op de nieuwste Whadda XL kits. Perfect voor jonge beginners dus!

Voor beide workshops heb je natuurlijk het desbetreffende Whadda pakket nodig. Neem hieronder deel aan de wedstrijd en misschien ben jij wel één van de gelukkige winnaars? 👾

Win een combi pakket of één van de Whadda XL kits en goodies!

De hoofd winnaar ontvangt een combi pakket met Start to Solder set en een Whadda XL kit, samen met tal van Whadda goodies. Dit alles ter waarde van meer dan €75!

De vier runner-ups ontvangen elk een Whadda XL kit van jouw keuze met extra Whadda goodies. Perfect als Kerst cadeau voor elke jonge maker!

Deelnemen

Hoeveel paarse LED-lichtjes op de Poly Reindeer XL tel jij tijdens de video? Laat het ons weten via onderstaand formulier en maak kans op een fantastische prijs!

Vul het juiste antwoord en alle andere informatie in op onderstaand formulier! De wedstrijd loopt tot en met disndag 7 december 2021.

We maken de winnaar bekend op onze social media (Facebook en Instagram), dus hou ze goed in de gaten!

Lees hier ons wedstrijdreglement.
  Neem al een kijkje naar de verschillende prijzen

  -20%*

  Black Friday & Cyber Monday Sale

  Reduction code BF2021

  banner

  *this action is valid from 26/11/2021 until 29/11/2021. Cannot be combined with other discounts. Enter the reduction code is your basket.